Veliko zemljište sa ruševinama

Otoci, Dubrovačka Rivijera, Hrvatska

€490.000

ID XPJ6

Nekretnine Hrvatska

284 m2

Nekretnine Hrvatska

35.400 m2

Pošaljite upit

Opis

Iznimna prilika da ostvarite vaše snove i po svojoj mjeri renovirate i izgradite kuću na 3,5 ha zemljišta. Ova prekrasna nekretnina se sastoji od 35.400 m2 zemljišta i dvije ruševine, ukupne tlocrtne površine 284 m2.

Ruševine bi se mogle renovirati u prekrasnu vilu, prizemlje od 284 m2 (moguće dodati prvi kat i potkrovlje). Mnogo je mjesta za izgradnju dodatnih sadržaja: bazena, vrtne kućice, kućice za goste, itd. Na zemljištu su bili vinogradi, mogu se obnoviti, dodati masline i još mnogo toga.

Uz to, prema trenutnim urbanističkim uvjetima gradnje za negrađevinsko zemljište, smješteno na manjoj udaljenosti od 1000 m od morske crte, moguće je sagraditi poljoprivredno domaćinstvo na svakih 30.000 četvornih metara. Također postoji mogućnost da zatražite od lokalnih gradskih vlasti izgradnju većeg projekta.

Imanje se nalazi na otoku Lopudu, samo 500 m od plaže Sunj.

Ovdje imate svoju privatnost, ali još uvijek ste vrlo blizu Dubrovnika.

Slobodno nas kontaktirajte da dogovorimo razgledavanje.

Značajke

Print
  • Prilika za invest.
  • Privatnost
  • Ruševina
  • Starinski
  • Pogled na more
×

Veliko zemljište sa ruševinama

CAPTCHA code

OTOK LOPUD

OTOK LOPUD

Otok Lopud nalazi se zapadno od Dubrovnika i najljepši je dio Elafitskih otoka.

S više od 2584 sunčana sata godišnje, Lopud je otok pravog mediteranskog ljetnog ugođaja. Pun je mediteranske i suptropske vegetacije s vrtovima citrusa i nevjerojatnim parkovima čempresa i borova.

Saznajte više